foto

Uta Stammer

  • nar. 22.10.1948
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo
  • zem. 22.6.2018 (69 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mann stürzt ab, Ein (TV film)

TV seriály

2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1996 Die Ohnsorgs (TV seriál)
1991 Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Die Fischer von Moorhövd (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Ohnsorg Theater - Pension Schöller (divadelní záznam)
2004 Ohnsorg Theater - Willi, das Prachtstück (divadelní záznam)
2003 Ohnsorg Theater - Zwei wie Katz und Hund (divadelní záznam)
2000 Ohnsorg Theater - Der letzte Wille (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Morgen wird alles anders (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Bett und Frühstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Plünnenball (divadelní záznam)
1996 Ohnsorg Theater - Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wunschträume (divadelní záznam)
1994 Ohnsorg Theater - Großwildjagd (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Der rote Unterrock (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Durchgangsverkehr (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Alles oder nichts (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Düvelsblitz (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Was rastet, das kostet (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Bleibt alles in der Familie (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die fröhliche Tankstelle (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky