foto

Uta Stammer

  • nar. 22.10.1948
    Flensburg, Schleswig-Holstein, Západní Německo
  • zem. 22.6.2018 (69 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ohnsorg Theater - Pension Schöller (divadelní záznam)
2004 Ohnsorg Theater - Willi, das Prachtstück (divadelní záznam)
2003 Ohnsorg Theater - Zwei wie Katz und Hund (divadelní záznam)
2000 Ohnsorg Theater - Der letzte Wille (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Morgen wird alles anders (divadelní záznam)
1999 Ohnsorg Theater - Bett und Frühstück (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Plünnenball (divadelní záznam)
1998 Mann stürzt ab, Ein (TV film)
1996 Ohnsorg Theater - Wenn man Meyer heißt (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Wunschträume (divadelní záznam)
1994 Ohnsorg Theater - Großwildjagd (divadelní záznam)
1992 Ohnsorg Theater - Der rote Unterrock (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Durchgangsverkehr (divadelní záznam)
1990 Ohnsorg Theater - Wenn der Hahn kräht (divadelní záznam)
1989 Ohnsorg Theater - Alles oder nichts (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Der Düvelsblitz (divadelní záznam)
1988 Ohnsorg Theater - Familie Schlapphoff (divadelní záznam)
1987 Ohnsorg Theater - Was rastet, das kostet (divadelní záznam)
1983 Ohnsorg Theater - Bleibt alles in der Familie (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Die fröhliche Tankstelle (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Gute Nacht Frau Engel (divadelní záznam)

TV seriály

2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1996 Die Ohnsorgs (TV seriál)
1991 Pfarrers Kinder, Müllers Vieh (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Die Fischer von Moorhövd (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky