foto

Manfred Richter

  • nar. 3.1.1944 (76 let)
    Magdeburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Polizeiruf 110 - Schatten (TV film)
2009 Rosa Roth - Das Mädchen aus Sumy (TV film)
1991 Der Hut
1990 Bahnhof für Robert (TV film)
1989 Der Mann im Schrank (TV film)
1986 Richter in eigener Sache (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)
Princezna z Myšího zámku
Suche Mann für meine Mutter (TV film)
1983 Ein Häuschen im Grünen (TV film)
Wenn die Elisabeth (TV film)
1981 Das Ermittlungsverfahren
1979 Alles im Garten (TV film)
Die blonde Geisha (TV film)
1978 Der zweite Mann (TV film)
1973 Výstřely v Mariánských Lázních
1969 Absender gesucht (TV film)

TV seriály

2009 Kriminalista (TV seriál)
Zeď v hlavě (S03E07)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Auf eigenes Risiko (S09E30)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená dcera (S02E06)
1996 Ulice Berlína (TV seriál)
Wiener Glut (S01E05)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1990 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Küsse und Schläge (E136)
1989 Rita von Falkenhain (TV seriál)
1988 Bei Neuhaus zu Haus (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Mühlbach & Sohn (E110)
1985 Neues übern Gartenzaun (TV seriál)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das Bleiglasfenster (E88)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Hoffnung für Anna (E80)
1981 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Das zweite Gesicht (E76)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Doppelte Buchführung (E63)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky