foto

Nicholas Holmes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2018 Christmas Pen Pals (TV film)
2017 At Home in Mitford (TV film)
Chatrč
2015 Santův malý pomocník

TV seriály

2019 Gigantosaurus (TV seriál)
Project Blue Book (TV seriál)
The Washington Merry-Go Round (S01E10)
Abduction (S01E09)
War Games (S01E08)
další epizody (8)
Unspeakable (TV seriál)
Apologies (2005–2015) (E08)
2018 The Bletchley Circle: San Francisco (TV seriál)
2017 Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
2016 Arrow (TV seriál)
So It Begins (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace