foto

Makoto Išii

  • nar. 1976
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Meitantei Conan: Kondžó no fist
2018 Meitantei Conan: Zero no šikkónin
2015 Meitantei Konan: Góka no himawari
2014 Meitantei Konan: Idžigen no Sniper
2012 Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Kyurem vs Seikenši Keldeo
Meitantei Conan: Džúičininme no Striker
Meitantei Conan: Excalibur no kiseki
2010 Mirai nikki
2009 Meitantei Conan: 10 Nengo no Stranger
2006 Kókaku kidótai: Stand Alone Complex - Solid State Society
Madžime ni fumadžime Kaikecu Zorori: Nazo no otakara daisakusen

TV seriály

2018 Nil Admirari no tenbin (TV seriál)
2016 Big Order (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Diamond wa kudakenai (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Pazudora Cross (TV seriál)
2015 Sókjú no Fafner: Exodus (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Exodus 2 (TV seriál)
2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
2013 Koitabi: True Tours Nanto (TV seriál)
2012 Piččipiči Šizuku-čan (TV seriál)
2011 Sekai-ichi hatsukoi 2 (TV seriál)
2010 Nodame cantabile: Finale (TV seriál)
Nurarihjon no mago (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Guin Saga (TV seriál)
Shangri-La (TV seriál)
Tears to Tiara (TV seriál)
2008 Blassreiter (TV seriál)
True Tears (TV seriál)
Šugo Chara!! Doki (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Džúšin enbu: Hero Tales (TV seriál)
Mameuši-kun (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
Ókiku furikabutte (TV seriál)
2006 Džinzó končú Kabutoborg VxV (TV seriál)
Jomigaeru sora: Rescue Wings (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Doraemon (TV seriál)
IGPX: Immortal Grand Prix (TV seriál)
2004 Futakoi (TV seriál)
Jakitate!! Japan (TV seriál)
Otogizóši (TV seriál)
Posel klamů (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
2003 Mujin Wakusei Survive (TV seriál)
2002 Atašin'či (TV seriál)
Pocket Monsters Advanced Generation (TV seriál)
Weiß Kreuz Glühen (TV seriál)
1992 Crayon Šin-čan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace