foto

Gerrit Schmidt-Foß

  • nar. 15.9.1975 (44 let)
    Berlin, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Kabriolet (TV film)
2002 Zwei alte Gauner (TV film)
2001 Opferlamm - Zwischen Liebe und Haß (TV film)
1999 Tobias Totz und sein Löwe - vyp.
1997 Nana (TV film)
1991 Loriots Pappa ante Portas
1987 Mrs. Harris - Der geschmuggelte Henry (TV film)
1984 Kerbels Flucht (TV film)

TV seriály

2009 Příšerka Molly (TV seriál) - vyp.
1998 Am liebsten Marlene (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Tanja (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Bibi Blocksberg (TV seriál) - vyp.
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Insel der Träume (TV seriál)
1989 Vera und Babs (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál) - vyp.
Fest im Sattel (TV seriál)
Nordlichter (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Ravioli (TV seriál)
1983 Bettkantengeschichten (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)

Dokumentární

2009 24 h Berlin - Ein Tag im Leben (TV film) - vyp.
2003 Loriots 80. Geburtstag (TV film) - a.z.

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky