foto

Kendži Takeči

  • nar. 1972
    Ehime, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Musaši
2011 Kaizoku Sentai Gokaiger the movie: Sora tobu júreisen
2010 Handžiró
2005 Ašuradžó no hitomi
Bókoku no aegis
2003 Samuraj
2001 Geomant
1999 Majonaka made
1989 Hagure keidži džundžóha

TV seriály

2015 Wild Heroes (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
Mozu Season 1 - Mozu no Sakebu Yoru (TV seriál)
Mozu Season 2 - Maboroshi no Tsubasa (TV seriál)
2013 Jae no sakura (TV seriál)
Kamen Rider Gaim (TV seriál)
2011 Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2009 Naniwa no Hana (TV seriál)
Rindžó (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
Kurama tengu (TV seriál)
2007 Kageró no cudži (TV seriál)
2006 Nogaremono Orin (TV seriál)
2004 Ai no Sorea (TV seriál)
Dollhouse (TV seriál)
Kêtai deka Zenigata Rei (TV seriál)
2002 Wild 7: Another bórjaku unga (TV seriál)
2001 Kamen Rider Agito (TV seriál)
1999 Onsen e Ikou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky