foto

Wolfram Teufel

  • nar. 1961
    Stuttgart, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Last Letters from Monte Rosa
2007 Věž v plamenech (TV film)
2005 Jeden pes, dva kufry a velká láska (TV film)
2004 Cesta kolem světa za 80 dní
Poslední bitva padlých hrdinů
2001 Die Erpressung - Ein teuflischer Pakt (TV film)
2000 Bonhoeffer: Agent of Grace
Když uhodí blesk (TV film)
Vražda ve Swinger klubu (TV film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Zrada z lásky (TV film)
1997 Sperling und der gefallene Engel (TV film)
1991 Ende der Unschuld (TV film)

TV seriály

2018 Berlínští psi (TV seriál)
2008 Die Stein (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2004 Typisch Sophie (TV seriál)
2002 Pengo! Steinzeit! (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Die Biester (TV seriál)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Čas poznání (S01E34)
Místo činu (TV seriál)
Das letzte Rodeo (S31E15)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Horečka (TV seriál)
Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
So ein Zirkus (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mordsgeschäfte (S28E12)
1996 Berlínské trio (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Krokodilwächter (S27E24)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Blutwurstwalzer (S22E11)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
Mittendrin (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky