foto

Ernst-Erich Buder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Mein Song für Dich (TV film)
2009 Hungerwinter - Überleben nach dem Krieg (TV film)
2004 K3 - Kripo Hamburg: Fieber
1988 Brennende Betten
1986 Paradies
1985 Im Innern des Wals
1962 Unter Geiern - Der Sohn des Bärenjägers (divadelní záznam)

TV seriály

1993 Její vrazi (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Kläger und Beklagte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky