foto

Mila Mladek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Inner City Blues
Sommergewitter (TV film)
1996 4 Urlauber und 1 Baby (TV film)
1993 Morlock - Kinderkram (TV film)

TV seriály

1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Schule am See (TV seriál)
First Love - Die große Liebe (TV seriál)
1994 Die Stadtindianer (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky