foto

Stephanie Dunnam

  • nar. 28.3.1959 (60 let)
    Oak Harbor, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Beyond the Farthest Star
1993 Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Tisíc hrdinů (TV film)
1987 Independence (TV film)
Perry Mason: Případ ztracené lásky (TV film)
1986 Play Dead
1985 Papa Was a Preacher
1982 Miss All-American Beauty (TV film)
Tichá zuřivost

TV seriály

2018 Hodný holky (TV seriál)
Remix (S01E10)
Preacher (TV seriál)
The Coffin (S03E05)
2016 Salem (TV seriál)
The Witch is Back (S03E05)
2004 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seventy-Seven (S04E11)
2003 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Seventy-Three (S04E07)
2002 Soudkyně Amy (TV seriál)
Čtvrteční dítě (S04E02)
2001 Advokáti (TV seriál)
Killing Time (S06E02)
1999 Advokáti (TV seriál)
Legacy (S04E04)
Pohotovost (TV seriál)
Smutný případ (S06E07)
Odpovědné strany (S05E21)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
V-Fibbing (S03E10)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Důkaz nepřátelství (S12E19)
1995 Kutil Tim (TV seriál)
Myšlenky na nevěru (S05E03)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Smrt mu sluší (S01E11)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 American Dreamer (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Those Lips, Those Lies (S05E08)
1987 To je vražda, napsala (TV seriál)
Špatné spojení (S03E13)
1986 Magnum (TV seriál)
I obraz mluví (S07E03)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky