foto

Barbara Czerwinski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Julian H. entführt - Qualen einer Mutter (TV film)
1986 Whopper Punch 777
1984 Ediths Tagebuch

TV seriály

1996 Wolkenstein (TV seriál)
1993 Wenn Engel reisen (TV seriál)
1991 Karfunkel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Hals über Kopf (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace