foto

Gertrud Prey

  • nar. 1920
    Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Terror Stalks the Class Reunion (TV film)
1988 Fifty Fifty
1975 Ohnsorg Theater - Liebe Verwandtschaft (divadelní záznam)
1971 Ohnsorg Theater - Jonny der Dritte (divadelní záznam)
1969 Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Landleben (divadelní záznam)
1966 Ohnsorg Theater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
1962 Hostinec na Temži
1961 Mrtvé oči Londýna
Ohnsorg Theater - Ein Mann mit Charakter (divadelní záznam)
1958 Das Geld liegt auf der Straße (TV film)
1952 Toxi
1949 Die Andere

TV seriály

1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky