foto

Gottfried Kramer

  • nar. 3.5.1925
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo
  • zem. 30.5.1994 (69 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Trilogie 1848 - Der Galgensteiger (TV film)
1976 Hans und Heinz Kirch (TV film)
1975 Messer im Rücken, Das
1974 Die Verrohung des Franz Blum
Lord z Barmbecku
Tatort - Kneipenbekanntschaft (TV film)
1973 Edison von Schöneberg, Der (TV film)
Tatort - Ein ganz gewöhnlicher Mord (TV film)
1972 Agent aus der Retorte (TV film)
Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Land (TV film)
Viola und Sebastian
1971 Im Fahrwasser (TV film)
Leiche gesucht (TV film)
1970 Gedenktag (TV film)
Gezeiten (TV film)
Harvest of My Lai, The (TV film) - vyp.
Industrielandschaft mit Einzelhändlern (TV film)
Inspektor Perrak greift ein
Täter auf der Spur - Frau gesucht..., Dem (TV film) - vyp.
1969 Goldene Städte (TV film)
1968 Über den Gehorsam. Szenen aus Deutschland, wo die Unterwerfung des eigenen Willens unter einen fremden als Tugend gilt (TV film)
1967 Antitoxin (TV film)
Zuchthaus
1966 Jegor Bulytschow und andere (TV film)
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Ein Tag - Bericht aus einem deutschen Konzentrationslager 1939 (TV film)
Mach's Beste draus (TV film)
Wovon die Menschen leben (TV film)
1964 Polizeirevier Davidswache
1962 The Counterfeit Traitor
1953 Gewehre der Frau Carrar, Die (TV film)

TV seriály

1989 Zwei Münchner in Hamburg (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
1984 Tegtmeier (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
1977 Dämonen, Die (TV seriál)
1975 Eurogang (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
1973 Bauern, Bonzen und Bomben (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál) - vyp.
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál) - vyp.
Dreizehn Briefe (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1964 Furcht und Elend des Dritten Reiches (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)

Dokumentární

1971 Querschnitte (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Die Räuber (divadelní záznam)
1966 Die rote Geldbörse (divadelní záznam)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky