foto

Mark Moses

  • nar. 24.2.1958 (60 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Četa (1986)

    - Jedná se o první film, ve kterém mohli své jméno v titulcích najít tehdy začínající herci menších rolí Francesco Quinn, Bob Orwig, Reggie Johnson, Mark Moses, Corey Glover, Paul Sanchez, Ivan Kane a řada dalších. (Beer Ceps)

  • Četa (1986)

    - Několik herců si na své helmy, které si pak „zahrály“ ve filmu, napsalo samo vzkazy. Charlie Sheen: "Až umřu, pohřběte mě obráceně, aby mi svět mohl políbit prdel.Johnny Depp jednoduché: "Sherilyn", podle Sherilyn Fenn, se kterou tehdy chodil. Mark Moses (por. Wolfe) měl na své helmě nakresleného maskota časopisu „MAD“ Alfreda E. Neumana s dovětkem "Cože, já a trápit se?", což podle Toma Berengera jednou během natáčení vyvolalo u Olivera Stonea hysterický smích. (džanik)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mapplethorpe
The Gandhi Murder
2016 Fear, Inc.
Mysterious Ways
2015 Little Loopers
2014 Atlas Shrugged: Part III
Chavez
2013 Špionáž
2012 Hledám přítele pro konec světa
2011 And They're Off
2009 Ledové tornádo (TV film)
Přenašeči
Přijímačky (TV film)
2008 Správná volba
2006 Agent v sukni 2
Dopisy z Iwo Jimy
Two Tickets to Paradise
2004 One Time Thing, A
Remembering Movies, The
2003 Zachraňte Jessiku Lynchovou (TV film)
2002 Červený drak
2001 James Dean (TV film)
Vesmírný závod
1999 Padělatel
Prapor sv. Patrika
1998 Drtivý dopad
1997 Právě včas
Tvrdí chlapi (TV film)
1994 A Kiss Goodnight (TV film)
1993 Gettysburg
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Battle In the Erogenous Zone (TV film)
Perry Mason: Případ osudných obrazů (TV film)
1991 Empire City (TV film)
The Doors
1990 Hollywood Heartbreak
Mrtví neumírají
1989 Narozen 4. července
1988 Mrtvý nebo živý (TV film)
Silence at Bethany, The (TV film)
1987 Ten, kdo mě hlídá
1986 Četa

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Let the Chips Fall (S02E06)
Indivisible (S02E04)
Détente (S02E02)
Berlínská mise (TV seriál)
If You Swear, You'll Catch No Fish (S03E04)
The Old Lie (S03E03)
Poslední loď (TV seriál)
Commitment (S05E10)
Chirurgové (TV seriál)
(Don't Fear) the Reaper (S14E11)
2017 Law & Order: True Crime (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Salvation (TV seriál)
Patriot Games (S01E09)
Chip Off the Ol' Block (S01E06)
Právem odsouzeni (TV seriál)
Minulost, prolog a co bude dál (E13)
Muž hledá ženu (TV seriál)
Blood (S03E10)
Cake (S03E09)
Bagel (S03E07)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Newsroom (S18E16)
2016 Crunch Time (TV seriál)
Mr. Robot (TV seriál)
eps2.6_succ3ss0r.p12 (S02E08)
Poslední loď (TV seriál)
Odkaz (S03E11)
Do temnoty (S03E07)
Den pod psa (S03E06)
další epizody (8)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
Valkýra (S02E11)
další epizody (8)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Cestou mléka a strdí (S07E13)
2014 Manhattan (TV seriál)
The Gun Model (S01E12)
Tangier (S01E11)
The Second Coming (S01E08)
další epizody (8)
Mizera (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Skoro kobliha (S04E08)
další epizody (7)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dirty Laundry (S01E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Inside Jobs (S03E13)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na cizí adrese (S06E13)
Milosrdenství nelze vynutit (S06E12)
Lepší polovička (S06E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Replicator (S08E24)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Satisfaction (S02E01)
Zločin (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Bulldog (S02E11)
72 Hours (S02E10)
další epizody (9)
Kriminálka New York (TV seriál)
Late Admissions (S09E08)
2011 V utajení (TV seriál)
Around the Sun (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
It Takes a Village (S07E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Věci, které nás spojují (S08E02)
Pro pocit bezpečí (S07E22)
Pak jsem dostal opravdu strach (S07E21)
další epizody (12)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kufr (S04E07)
Příběhy z hotelu Waldorf (S04E06)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Rebelové ve Wisteria Lane (S07E10)
Naše klidné království (S07E09)
Smutné Díkůvzdání (S07E08)
další epizody (11)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nejdražší maminka (S08E22)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poslíček smrti (S02E08)
V těle boubelky (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dospělí (S03E12)
Dvacátého třetího sedmý (S03E07)
Mlha (S03E05)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Meditace ve stavu nouze (S02E13)
Smetánka (S02E11)
Dědictví (S02E10)
další epizody (11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Inconceivable (S09E14)
2007 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Kolo (S01E13)
Nixon versus Kennedy (S01E12)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Pojď si se mnou hrát (S03E13)
Jen přes mou mrtvolu (S03E12)
Žádné slzy, žádné spory, žádné sváry (S03E11)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 2/2 (S02E24)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
Nikdo není sám (S02E22)
další epizody (10)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Chci na tebe zapomenout (S02E06)
Diví se, proč ti věřím (S02E05)
další epizody (13)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Tak to chodí (S01E14)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Abu El Banat (S05E09)
Pohotovost (TV seriál)
Když se noc setká s dnem (S09E21)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Ženská (S05E13)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Setkání u Broken Bow (S01E01)
Ally McBealová (TV seriál)
Klobouk dolů před Larrym (S04E12)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sex, lži a larvy (S01E10)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Výsadkáři na život a na smrt (S05E23)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hádanky (S06E06)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wag the Doc (S05E03)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Grand (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)

Dokumentární

2018 Brothers in Arms

TV pořady

2003 Celebrity Poker Showdown (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace