foto

Suanne Spoke

  • nar. Meadville, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Robocall
2018 Memory/Lies
2016 Boys
Erasing Eden
Mascots
Wild Prairie Rose
2015 Always Worthy
2014 Whiplash
2013 Diamond on Vinyl
2009 Family of Four
2005 Válka světů
Šílená láska
2000 Beach Boys (TV film)
Growing Up Brady (TV film)
More Dogs Than Bones
1999 Krutý trest (TV film)
P.U.N.K.S.
1998 Krippendorfův kmen
1990 An American Summer

TV seriály

2019 Second Chances (TV seriál)
2017 Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
The Wolf Is Waiting (S05E09)
2014 Záměna (TV seriál)
And Life Begins Right Away (S03E21)
2013 Záměna (TV seriál)
Dressing for the Charade (S02E04)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Brothas & Sisters (S03E23)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Final Shot (S09E03)
2012 Záměna (TV seriál)
Write a Lonely Soldier (S01E19)
Private Practice (TV seriál)
Good Grief (S06E03)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Vykoupení (S14E13)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
Doing the Backstroke (S03E01)
2006 The Singles Table (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Stopař (S01E10)
2002 Advokáti (TV seriál)
Bad to Worse (S07E08)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Shift Happens (S07E04)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Pro Kristovy rány! (S03E20)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ty nejsi můj šéf (S02E02)
Nulová tolerance (S02E01)
Dharma & Greg (TV seriál)
Boxing Dharma (S04E09)
1999 The Norm Show (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pondělí (S06E14)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Style and Substance (TV seriál)
Two of a Kind (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Smrt pro život (S02E10)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Náhodné činy (S03E20)
1996 My z přístavu (TV seriál)
Praštěná holka (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Čtyřicítka (S03E20)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dělníci lásky (S04E19)
1993 Getting By (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Půlnoční horor (S02E22)
1989 Anything But Love (TV seriál)
Family Matters (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1982 Not Necessarily the News (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace