foto

Harald Pages

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film) - vyp.
1994 Bella Block - Die Kommissarin (TV film)
1990 Schwarz Rot Gold - Hammelsprung (TV film)
1983 Tatort - Wenn alle Brünnlein fließen (TV film)
1981 Gerechten, Die (TV film)
1976 Menschenfresser (TV film)

TV seriály

1994 Bella Block (TV seriál)
1993 Ottifanten (TV seriál) - vyp.
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Engels & Consorten (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1961 Das Fernsehgericht tagt (TV seriál)

TV pořady

1964 Vorsicht, Falle! - Nepper, Schlepper, Bauernfänger (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky