foto

Volker Hanisch

  • nar. 1963
    Eckernförde, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Die Diebin und der General (TV film)
2004 Das Duo - Bauernopfer (TV film)

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2002 Das Duo (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2007 Dying for Everest (TV film) - vyp.
2001 MareTV (TV seriál) - vyp.

TV pořady

2010 45 Min (TV pořad) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky