foto

Stany Crets

  • nar. 11.12.1964 (56 let)
    Turnhout, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sprakeloos
2011 Groenten uit Balen
Schellebelle 1919
2009 Suske en Wiske: De Texas rakkers
2008 Los
2006 K3 en het ijsprinsesje
2005 Gilles
2004 10 jaar leuven kort
Erik v zemi hmyzu
Suske en Wiske: De duistere diamant
2003 Hotel Bellevue (TV film)
2000 Plop in de wolken
Team Spirit
Zoenzucht (TV film)
1999 Kaas
1997 Urinoir dogs
1996 Alles moet weg
1995 Manneken Pis
She Good Fighter
1993 Smeerlappen, De
1989 Landhuis, Het (TV film)

TV seriály

2017 Fenix (TV seriál)
2015 Professor T. (TV seriál)
De doorlichting (S01E03)
Vossenstreken (TV seriál)
2014 Amateurs (TV seriál)
2008 Fans (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (4)
2005 Enneagram (TV seriál)
Matrjoški (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2002 Dennis (TV seriál)
2001 Raf en Ronny III (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 Raf en Ronny II (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1997 Dokters (TV seriál)
1993 Moeder, waarom leven wij? (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Lee & Cindy C.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Lee & Cindy C.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky