foto

Chuck Patton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Mrtvý vesmír
1992 Inspector Gadget Saves Christmas (TV film)

TV seriály

2018 Kulipari (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2010 NFL Rush Zone (TV seriál)
2004 Želvy ninja (TV seriál)
Big Brawl: Part 4 (S02E26)
Big Brawl: Part 3 (S02E25)
Big Brawl: Part 2 (S02E24)
další epizody (21)
2003 Želvy ninja (TV seriál)
Turtles in Space: Part 5 - Triceraton Wars (S02E05)
Turtles in Space: Part 4 - The Arena (S02E04)
Turtles in Space: Part 3 - The Big House (S02E03)
další epizody (31)
1997 Spawn (TV seriál)
1990 Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3 (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky