foto

Alejandro Patiño

  • nar. Santa Maria, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balada o Busteru Scruggsovi
Hodinový přítel
Take Care
The Take Off
2017 Almost Broadway
Take Me
2016 The Duke: Based on the Memoir 'I'm The Duke' by J.P. Duke
2014 Not Safe for Work
2013 InAPPropriate Comedy
Příběh jedné jízdy
Tajemná odhalení
V očekávání
2012 House of My Father
2011 Freeloaders
2010 Iron Man 2
Naše rodinná svatba
Republic, The (TV film)
The Runaways
2009 Aussie and Ted's Great Adventure
Dark Room Theater
Rychlí a zběsilí
Sólista
2008 Cross Before Me, The
Emilio
Reeker 2
Zvláštní škola
2007 Delta fór
Důvěrnosti
Ping Pong Playa
Surfaři
Těsně vedle
Zapomenutá kletba (TV film)
2005 Americký sen
Juarez, Mexico
Mladej a já
Na půl cesty
2004 Robbing Peter
2003 Silent Cross, The
2002 The Trip
2001 Nikdy toho není dost
Two Coyotes
2000 Growing Up Brady (TV film)
Very Mean Men
1999 Trhák pana Bowfingera
1998 Odplata
1994 No Ordinary Love
1987 Za cenu života

TV seriály

2020 Gentefied (TV seriál)
Delfina (S01E10)
Tacos? Nikdy! (S01E09)
Malba na zdi (S01E05)
další epizody (7)
2017 Superstore (TV seriál)
Spring Cleaning (S02E19)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
Godparent Turkey Corn Farts (S01E08)
2014 The Bridge (TV seriál)
Jubilex (S02E13)
Quetzalcoatl (S02E12)
Eidolon (S02E10)
další epizody (9)
2013 East Los High (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
The Crazy Place (S01E13)
The Beetle (S01E09)
Destino (S01E07)
další epizody (7)
2012 Fred: The Show (TV seriál)
Go On (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Ahoj, brácho (S03E06)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie's Mom Has Cancer (S08E06)
2011 Mr. Sunshine (TV seriál)
The Protector (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S02E19)
2008 Ingles Ya! (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets Extreme: Home Makeover Edition (S04E12)
Tráva (TV seriál)
Excellent Treasures (S04E06)
No Man Is Pudding (S04E05)
The Whole Blah Damn Thing (S04E03)
další epizody (4)
Odložené případy (TV seriál)
Autosalon (S06E06)
2007 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Faktor Frank (S03E04)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nepřátelské území (S01E05)
The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Konec civilizace (S01E19)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Machismo (S01E19)
Médium (TV seriál)
Knowing Her (S02E19)
Huff (TV seriál)
Mapy nemluví 2 (S02E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vzpomínky 1/2 (S02E23)
To bude v pořádku (S02E12)
Polibek (S02E11)
2005 Hledaní (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Prokletý (S01E13)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Odvrácená strana (S02E07)
Mě se nikdy nezbavíš (S02E03)
2004 Arrested Development (TV seriál)
Amigos (S02E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Safe (S03E07)
2003 Kingpin (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
2001 English for All (TV seriál)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
Strip Mall (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Svěcení jara (S05E19)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky