foto

Michael Strassner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Good Luck with Everything
2018 Grandmother's Gold
2015 Fantasy Life (TV film)

TV seriály

2019 Johnno and Michael Try (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Snapped (S11E02)
2018 Taková moderní rodinka (TV seriál)
A Sketchy Area (S10E03)
2017 Black-ish (TV seriál)
Public Fool (S04E05)
2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Receptionist Pot Voting Cramp (S02E02)
2015 Změna hry (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
One Last Ride: Part 2 (S07E13)
One Last Ride: Part 1 (S07E12)
Ms. Ludgate-Dwyer Goes to Washington (S07E08)

Dokumentární

2019 Web Series: The Movie

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Johnno and Michael Try (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Johnno and Michael Try (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Johnno and Michael Try (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky