foto

Ho Chow

  • nar. 16.10.1956 (62 let)
    Hong Kong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Code 8
Critters Attack! (TV film)
2018 Octavio je mrtev
2017 Filth City
2016 Sebevražedný oddíl
2015 Brána temnoty
2014 Dr. Cabbie
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
Separation
Zase doma (TV film)
2011 Befriend and Betray (TV film)
2009 Survival of the Dead
U.S. Attorney (TV film)
2008 Hank a Mike
2007 Wide Awake (TV film)
2006 Man of the Year
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
Saw 2
2004 Dnes se polepším (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Neprůstřelný plán
Střílejte na Francouze!
Upřímný dům (TV film)
2002 Interstate 60
2001 Spinning Out of Control (TV film)
Three Sisters on Moon Lake
2000 Code Name Phoenix (TV film)
Daddy Tell Me a Story...
Harryho případ (TV film)
Sladkých sedmnáct (TV film)
1999 Coming Unglued (TV film)
Tři do tanga
Válka gangů
Čtvrté patro
1998 Jeho osobní strážce (TV film)
Mazaní hoši
Povídky ze sousedství (TV film)
1997 Horká linka (TV film)
Tuff Luk Klub
Vražda v Bílém domě
1996 Špionka Harriet
1995 Bez milosti
Soul Survivor
Vražedný příslib (TV film)
1994 Nebezpečné manželství (TV film)
1993 Blood Brothers
1992 Orlí spáry
Tygří spáry
1991 Oběť krásy (TV film)
1990 Web of Deceit (TV film)
1989 Walter & Carlo i Amerika

TV seriály

2018 Impulse (TV seriál)
Treading Water (S01E03)
2017 Bad Blood (TV seriál)
Feast or Famine (S01E03)
Pacifier (S01E02)
The Bold Type (TV seriál)
2016 Právem odsouzeni (TV seriál)
Zůstaň bdělý (E06)
Second Jen (TV seriál)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Nezvaní hosté (S02E08)
2013 Cracked (TV seriál)
2012 Agent bez minulosti (TV seriál)
Black Widow (S02E10)
Pong (S02E09)
Joust (S02E05)
další epizody (4)
2011 Dívka odjinud (TV seriál)
Something Wicked This Fae Comes (S02E01)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
He Sleeps with the Chips (S01E09)
Nikita (TV seriál)
Rough Trade (S01E04)
Unnatural History (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
What Is and What Should Never Be (S01E08)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Bob & Doug (TV seriál)
The Line (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Testees (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Chaos (S06E03)
Vítej v klubu (S06E02)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 Monday Report (TV seriál)
The Grid (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Divoká karta (TV seriál)
Jake 2.0 (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk v lunaparku (S01E04)
Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Leap Years (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
2000 The Zack Files (TV seriál)
1999 Amazonka (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
The City (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
Twitch City (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Prince Street (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1995 The Great Defender (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
X-Men (TV seriál)
1991 Rupert (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Tintinova dobrodružství (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Shining Time Station (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Kids in the Hall, The (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace