foto

Isaac Alcayde

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Život bez Sáry Amatové
2012 Fènix 11·23
2011 14 d'abril. Macià contra Companys (TV film)
Té i fantasmes
2010 Biutiful
2003 Dezertér (TV film)

TV seriály

2016 Nit i dia (TV seriál)
2015 Merlí (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
V zajetí vášně (TV seriál)
2001 Des del Balcó (TV seriál)
2000 El cor de la ciutat (TV seriál)
1999 Plats bruts (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky