foto

Guy Busick

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 Vřískot 5
2019 Krvavá nevěsta

TV seriály

2019 Castle Rock (TV seriál)
The Word (S02E07)
Vrátit naději (S02E04)
2018 Stan Against Evil (TV seriál)
The Demon Who Came in From the Heat (S03E04)
2017 Stan Against Evil (TV seriál)
Curse of the Werepony (S02E03)
2016 Stan Against Evil (TV seriál)
Life Orr Death (S01E04)
2006 Watch Over Me (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Watch Over Me (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky