foto

Marianna Palka

  • nar. 7.9.1981 (37 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2018 Egg
2017 Fena
2015 Always Worthy
2008 Good Dick

TV seriály

2018 Happy! (TV seriál)
Pervapalozza (S02E06)
19 Hours and 13 Minutes (S02E05)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Fena

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace