foto

Frank De Julio

  • nar. 25.6.1986 (33 let)
    Rochester, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Otherhood
2018 Baby Won't You Please Come Home
2017 Never Here
2016 Známá neznámá
2014 Gabriel
Mezi náhrobními kameny
Stejná srdce (TV film)

TV seriály

2019 Pose (TV seriál)
Butterfly/Cocoon (S02E03)
Worth It (S02E02)
2018 Bull (TV seriál)
Death Sentence (S02E22)
Reckless (S02E21)
2017 The Get Down (TV seriál)
Unfold Your Own Myth (E07)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Tattoo You (S05E12)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Subtle Beast (E02)
The Beach (E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Trénink obrany (S01E19)
2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Smile (S01E13)
2014 Aféra (TV seriál)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Bad Decisions (S01E01)
Smash (TV seriál)
The Producers (S02E13)
2012 Super drbna (TV seriál)
Bláznivá valentýnská láska (S05E15)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Ve službách FBI (TV seriál)
Skrytá hrozba (S03E05)
2007 Právo a pořádek (TV seriál)
Church (S17E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace