foto

Brian Eastman

  • nar. 1949

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Oktober (TV film)
1997 Mlýn na červené řece (TV film)
Světlo z ohně
Zpívání na střeše
1996 The Fragile Heart (TV film)
1995 Infiltrátor (TV film)
1993 Krajina stínů
1991 V podezření
1989 Wilt
1986 Bláznivá apokalypsa

TV seriály

2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2001 Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Mezopotámii (S08E02)
Zlo pod sluncem (S08E01)
2000 Desáté království (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
Vražda Rogera Ackroyda (S07E01)
1999 Every Woman Knows a Secret (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
Vražda na golfovém hřišti (S06E03)
1995 Štěnice (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Případ v ulici Hickory (S06E02)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vánoce Hercula Poirota (S06E01)
1993 Head Over Heels (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
Bonboniéra (S05E06)
další epizody (5)
1992 The Big Battalions (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Nástrahy zubařského křesla (S04E03)
Smrt v oblacích (S04E02)
Vraždy podle abecedy (S04E01)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada lovecké chaty (S03E11)
Dvojitá stopa (S03E07)
Tragédie v Marsdonu (S03E06)
další epizody (7)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada na zámku Styles (S03E01)
Únos ministerského předsedy (S02E08)
Dvojnásobný zločin (S02E06)
další epizody (7)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Sen (S01E10)
Křížový král (S01E09)
Podivná loupež (S01E08)
další epizody (9)
Navždy zelená (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1987 Porterhouse Blue (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky