foto

Doug MacLeod

  • nar. 15.2.1953 (68 let)
    Winnipeg, Manitoba, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 To Kapitola 2
Vánoce na plný úvazek (TV film)
2015 Poltergeist
2014 Sorority Surrogate (TV film)
2013 Christmas Star (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
Stopař II: Čekám...
The Incredible Mrs. Ritchie (TV film)
Vražedné přátelství (TV film)
2002 Agent of Influence (TV film)
Dům strachu (TV film)
Vražedné ambice
Zbytečné zločiny (TV film)
2001 Anatomy of a Hate Crime (TV film)
2000 Trial by Fire (TV film)
1999 Bad Money
Bitter My Tongue
1996 Unesli mi ženu (TV film)

TV seriály

2021 Američtí bohové (TV seriál)
Conscience of the King (S03E06)
2018 Kondor (TV seriál)
A Good Patriot (S01E03)
Tom Clancy's Jack Ryan (TV seriál)
Inshallah (S01E08)
Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Ti, kdož vládnou (S03E02)
2017 Salvation (TV seriál)
Rána z milosti (S01E10)
Zpátky do práce (TV seriál)
Pravidla (S01E02)
2016 People of Earth (TV seriál)
Acceptance (S01E03)
Prezident v pořadí (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
Welcome to Your New Home (S02E01)
Bitten (TV seriál)
Family, of Sorts (S03E01)
Darebák (TV seriál)
The Dime Tour (S03E15)
2015 Království (TV seriál)
Únik (S02E11)
2014 Sensitive Skin (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
Luna Rea (S02E03)
Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vodácké dobrodružství (S07E01)
2012 Firma (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Rozsáhlé ďábelské spiknutí (S01E10)
Arzen a bábovka (S01E06)
Přežít svou smrt (S01E01)
V utajení (TV seriál)
Man in the Middle (S03E13)
Skladiště 13 (TV seriál)
Střepy (S04E06)
2011 Good Dog (TV seriál)
Kennedyové (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2006 Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2005 Pohřešovaní (TV seriál)
We Are Coming Home (S02E18)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Němý svědek (S02E01)
2002 Tom Stone (TV seriál)
1997 Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Záhady mimozemšťanů (TV seriál)
2009 Letecké katastrofy (TV seriál)
Příliš rušné nebe (S08E01)
2008 Letecké katastrofy (TV seriál)
Tajemná srážka (S05E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky