foto

Darwin Solano

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Adiós mundo cruel
1995 Nenas de quinto patio, Las
1993 Dos hermanos buena onda
Pueblo de malditos
1990 Bella entre las flores
Escuela para brujas
1989 Cazador de recompensas
Traficante por ambición
1986 El cachas de oro

TV seriály

2012 Amores Verdaderos (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál)
Ni contigo ni sin ti (TV seriál)
2007 Trece miedos (TV seriál)
1999 Serafín (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1988 Yo no creo en los hombres (TV seriál)
1987 Rosa salvaje (TV seriál)
1986 Seducción (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky