foto

Kózó Dózaka

  • nar. prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Appleseed XIII: Juigon
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
2009 Higaši no Eden: Air Communication

TV seriály

2017 Kono subarašii sekai ni šukufuku o! 2 (TV seriál)
Reikenzan: Eiči e no šikaku (TV seriál)
2016 Bůh žehnej tomuto nádhernému světu (TV seriál)
Kókaku no Pandora: Ghost Urn (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
2015 Future Card Buddyfight 100 (TV seriál)
2012 Baku Tech! Bakugan (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
Fractale (TV seriál)
Jondemasu jo, Azazel-san. (TV seriál)
Kamisama Dolls (TV seriál)
Sket Dance (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
2010 Katanagatari (TV seriál)
Strike Witches 2 (TV seriál)
Šin Koihime musó: Otome tairan (TV seriál)
2009 Beyblade Metal Fusion (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)
Šin Koihime musó (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Koihime musó (TV seriál)
Mugen no džúnin (TV seriál)
Zenryoku Usagi (TV seriál)
2007 Bamboo Blade (TV seriál)
Dódžin work (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
Tengen toppa Gurren Lagann (TV seriál)
2006 .hack//Roots (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
2005 Damekko dóbucu (TV seriál)
Glass no kamen (TV seriál)
2004 Bleach (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace