foto

Alejandra Procuna

  • nar. 14.8.1969 (50 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 7 Años de Matrimonio
1995 Embrujo de rock
1992 Ayudame compadre

TV seriály

2014 Hasta el fin del mundo (TV seriál)
2013 Lo que la vida me robó (TV seriál)
2011 Como dice el dicho (TV seriál) - herec, a.z.
2010 Soy tu dueña (TV seriál) - herec, a.z.
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Los simuladores (TV seriál)
Mujeres asesinas (TV seriál)
2006 Duelo de pasiones (TV seriál)
2004 Amy, la niña de la mochila azul (TV seriál)
2002 XHDRbZ (TV seriál)
¡Vivan los niños! (TV seriál)
2001 Navidad sin fin (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
Vždy tě budu milovat (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
Nunca te olvidaré (TV seriál)
1998 Vivo por Elena (TV seriál)
1996 Marisol (TV seriál)
María la del Barrio (TV seriál)
Te sigo amando (TV seriál)
1995 Bajo un mismo rostro (TV seriál)
1993 Secretas intenciones, Las (TV seriál)
1990 Yo compro esa mujer (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Noches con Platanito (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky