foto

Cutomu Osabe

  • nar. 2004
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ai ga, soide, koi
2016 HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
Kaizoku to jobareta otoko
2013 Enoshima Prizm
2012 Bokura ga ita
Brave Hearts: Umizaru
2010 Hiro sho
Yoi ga sametara, uchi ni kaerô
2009 Rookies: Socugjó
2008 Kakuši toride no san akunin
Oretachi ni asu wa naissu
2006 Rough
2004 Sen no kaze ni natte

TV seriály

2019 Rinši!! Ekoda-čan (TV seriál)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
Kinkjú toriširabešicu 2 (TV seriál)
Reverse (TV seriál)
2016 Kaseifu no Mitazono (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Seisei suru hodo, aišiteru (TV seriál)
2015 Tennó no rjóriban (TV seriál)
2013 Kaiki Daisakusen: Mystery File (TV seriál)
2011 Džidankóšónin Gota keši (TV seriál)
Sakura shinjuu (TV seriál)
2010 Indigo no Yoru (TV seriál)
2008 Inosento rabu (TV seriál)
Love Letter (TV seriál)
Rookies (TV seriál)
2007 First Kiss (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
2004 Medaka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky