foto

Jimmy Nail

  • nar. 16.3.1954 (65 let)
    Newcastle upon Tyne, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sunday for Sammy 2004
1999 Swing
1998 Still Crazy - Pořád naplno
1996 Evita
1989 Danny, světový šampión (TV film)
1988 Crusoe
Dream Demon
Malý detektiv
1986 Educating Oz (TV film)
Shoot for the Sun (TV film)
1985 Kvílení vlkodlaků II
Morons from Outer Space
Wallenberg: A Hero's Story (TV film)

TV seriály

2008 Parents of the Band (TV seriál)
2000 Desáté království (TV seriál)
1996 Crocodile Shoes II (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
Spyship (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2013 Sting: Last Ship Live (koncert)

TV pořady

2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace