foto

Taró Kamakura

  • nar. 1973
    Kōchi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kasuriko
2017 Howaito riri
Saiki Kusuo no Sainan
2016 HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
2015 Norinten: Inazuka Gondžiró monogatari
2014 Joshi zu
2013 Kodomo keisacu
2001 Sukedačija sukeroku

TV seriály

2020 Ojabaka seišun hakušo (TV seriál)
2018 Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
2017 Super salaryman Saenai-ši (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
2013 Tenma-san gajuku (TV seriál)
2009 Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2006 Desuyone (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Haru ga kita (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky