foto

Lukáš Kokeš

  • nar. 1983

Biografie

Lukáš Kokeš (1983) studoval v Ostbevernu, Německo, kde založil studentský filmový klub. V současné době studuje filmovou vědu na Karlově univerzitě a dokumentaristiku na FAMU. Přispívá do prestižního filmového magazínu Cinepur.

Zdroj: Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2017 Nic jako dřív
2015 Česká fotka (TV seriál)
2013 V.I.P. / Vietnamese Important People
Český žurnál (TV seriál)
Pančovaná republika (E03)
2012 Film o filmu: Hořící keř (TV film)
Pevnost
2011 24 (TV film)
Jídlo s ručením omezeným
2009 59-184-84 (studentský film)
Radost (studentský film)
2008 Pokus o duchovní nápravu opraváře televizí Josefa Lávičky v devíti obrazech (studentský film)
2007 Irenka (studentský film)
Zóna bezpečí (studentský film)

TV pořady

2011 proStory (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2013 V.I.P. / Vietnamese Important People
Český žurnál (TV seriál)
Pančovaná republika (E03)
2012 Pevnost

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2012 Pevnost

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace