foto

Kóhei Takeda

  • nar. 1986
    Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Build NEW WORLD: Kamen Rider Grease
Gozen Džunren no ken
2017 Demo, kekkon šitai! (TV film)
Linking Love
2016 Hošikuzu kjódai no aratana densecu
Kjóaku wa nemurasenai: Tokusó Kendži no gjakušú (TV film)
2012 Tazunebito (TV film)
2009 Crows Zero II
Rookies: Socugjó
2008 Hana zakari no Kimitachi e - Special (TV film)
2007 Akanezora
Waruboro
2006 Goya-champuru
Koi suru ničijóbi

TV seriály

2019 Ie uru onna no gjakušú (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Kabukičó bengonin: Rinka (TV seriál)
Musume to čiči, šukumei no hótei taikecu! Igi ari! (E12)
Love hotel wa fúfu no takara, watasu mon ka! (E11)
Gaikokudžin cuma no hicú na sakebi! Kazoku no kizuna to wa (E10)
další epizody (12)
Legal Heart (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Million Joe (TV seriál)
2018 Edo mae no šun (TV seriál)
Šiko no ótoro to gjoku (S01E06)
2017 Rabuho no Ueno-san (TV seriál)
Seirei no Moribito: Saišúšó (TV seriál)
Tókjó vampire hotel (TV seriál)
特命係長只野仁 (TV seriál)
2016 Keidži bareríno (TV seriál)
Sumika Sumire (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Kjóto nindžó sósa faire (TV seriál)
Seišun tantei Haruja (TV seriál)
Tennó no rjóriban (TV seriál)
2014 Gunši Kanbei (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Jamikin Ušidžima-kun: Season 2 (TV seriál)
Soko wo Nantoka 2 (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Kumo no Kaidan (TV seriál)
Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
Summer Nude (TV seriál)
2012 Risō no Musuko (TV seriál)
Sengoku Collection (TV seriál)
Soko o Nantoka (TV seriál)
W no higeki (TV seriál)
2011 Akutou ~ Juuhanzai Sousahan (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Koko ga Uwasa no El Palacio (TV seriál)
2009 Kamen Rider W (TV seriál)
Werukame (TV seriál)
2008 Tadashii ōji no tsukurikata (TV seriál)
2007 Hana zakari no kimitači e: Ikemen paradise (TV seriál)
Oniyome nikki: Ii yu da na (TV seriál)
2006 Mai bosu mai híró (TV seriál)
Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
2003 Kaidan šin mimibukuro (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky