foto

Wendy Williams

  • nar. 7.11.1934 (85 let)
    Cheam, Sherry, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 The Black Velvet Gown (TV film)
1987 Slavný případ (TV film)
1985 Lune de miel
1960 Feet of Clay
1959 Crash Drive
1958 The Castiglioni Brothers (TV film)
1955 Woman for Joe, The

TV seriály

1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1988 Sophia and Constance (TV seriál)
1987 Vanity Fair (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
1985 Late Starter (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The District Nurse (TV seriál)
1983 The Citadel (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
1981 Tenko (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 The Carnforth Practice (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Jack the Ripper (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 The Regiment (TV seriál)
1971 Trial (TV seriál)
1967 Not in Front of the Children (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Eustace Diamonds (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky