foto

Klára Tasovská

Biografie

Klára Tasovská (1980) absolvovala Ateliér nových médií na Akademii výtvarných umění v Praze a v současné době studuje režii dokumentárního filmu na FAMU v Praze. Filmografie: Baníček (2006), Vračka (2007), Strom (2007), Rekonstrukce (2007), HaCan (2008), Memory recall (2008), Půlnoc (2010).

8. Fresh Film Fest

Režijní filmografie

Filmy

2014 Gottland
2013 Zdeněk (studentský film)

Dokumentární

2017 Nic jako dřív
2012 Pevnost
2011 24 (TV film)
Číst počasí
2010 Půlnoc (studentský film)
2007 Strom
Vračka

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2017 Nic jako dřív
2012 Pevnost

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Gottland

Dokumentární

2012 Pevnost

Fanoušci tvůrce