foto

Sergio Reyes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2015 Krisha
2013 Když andělé zpívají
Two Scoops
2011 0s & 1s
Blacktino
Spy Kids 4D: Stroj času
2010 Predátoři
Svůdníci žen
2009 Láska a tanec
Risk je zisk
2008 Autopsy
Columbus Day
Kytara
Mrazivé peklo (TV film)
2007 Grindhouse: Planeta Teror
What We Do Is Secret
2006 Až do dna
Stávka (TV film)
The Curiosity of Chance
Zloději a lháři
2005 Barbie a kouzlo Pegasu
Na život a na smrt
Sin City - město hříchu
2004 Agentky D.E.B.S.
Motocyklové deníky
The Last Run
2003 National Lampoon's Gold Diggers
Spy Kids 3-D: Game Over
Tenkrát v Mexiku
2002 .com for Murder
100 žhavých tygřic
In the Echo (TV film)
Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
Zahni, kde můžeš
2001 Barbie v Louskáčku
Na texaské hranici
Spencerův nový život
2000 Nejlepší způsob, jak zemřít
Zabijácká partie
1999 Ave María
Oheň nenávisti (TV film)
Zuřivost
1998 Dražší než rubíny
Napiš si svou smrt
Podezřelé chování
Přízraky
1997 Prodavač iluzí
Selena
Svatba za všechny prachy
Teror
Trojská válka
1996 Foxfire
Glimmer Man
Občanka Ruth
Od soumraku do úsvitu
Černí muži umějí skákat
1995 Desperado
Procházka v oblacích
Rychlejší než smrt
1994 Blankman
Moje druhá láska
Todo cambia
1993 A tak jsem si vzal řeznici
Bourák
Jackova ukolébavka
Kdopak to mluví 3
Mr. Jones
Na Hromnice o den více
Poetic Justice
1992 Buffy, zabíječka upírů
Svatba, nebo pohřeb
Šaman
1991 Zemřít mladý
Štěstí z 29. ulice
1990 Monday Morning
Predátor 2
Smrtonosná past 2
1989 Propast
Un lugar en el sol
1988 Arthur 2: S ledem
Deadly Addiction
Oni žijí!
1987 Americký ninja 2
Long Gone (TV film)
1986 Strašidelné líbánky
1974 Tirák Turner
1972 Get to Know Your Rabbit

TV seriály

1990 Cop Rock (TV seriál)
1986 Chuck Norris: Karate Kommandos (TV seriál)
1983 Alvin & the Chipmunks (TV seriál)

Dokumentární

2015 Lovný revír
2012 Vydraž a znič (TV seriál)
2002 TABU (TV seriál)
1998 20 Dates

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace