foto

John Witty

  • nar. 17.9.1915
    Bristol, Anglie, Velká Británie
  • zem. 14.1.1990 (74 let)
    Bristol, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 The Vault of Horror
1965 Curse of the Voodoo
1961 The Frightened City
1958 Moment of Indiscretion
1955 Prize of Gold, A
1954 Hell Below Zero
John Wesley
Solution by Phone
1951 Captain Horatio Hornblower R.N.
1950 Seven Days to Noon
Soho Conspiracy
1948 Love In Waiting

TV seriály

1979 Dick Barton: Special Agent (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1960 The Cheaters (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1953 Teckman Biography, The (TV seriál)
1952 The Broken Horseshoe (TV seriál)
1951 The Passing Show (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky