foto

Maria Broniewska

  • nar. 8.10.1931 (89 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 8 (S11E08)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Matko jedyna (S20E34)
2017 Na sygnale (TV seriál)
Za wszelką cenę (S05E16)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Loteria (S17E13)
2016 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gang (S16E06)
Komornicy (S15E07)
Przeznaczenie (S15E02)
2015 Na dobre i na złe (TV seriál)
Alibi (S17E09)
2014 Komisarz Alex (TV seriál)
Lincz (S05E11)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zaginione starsze panie (S01E10)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2006 Kopciuszek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky