foto

Tom Pedi

  • nar. 14.9.1913
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 29.12.1996 (83 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Žhavá laguna (TV film)
1980 Panenka pro štěstí
1979 Poprask v Severní ulici
Stone (TV film)
1978 Human Feelings (TV film)
Jake, kocour z vesmíru
The One Man Jury
1977 Black Market Baby (TV film)
1976 Nedokončená novela
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1974 Přepadení vlaku z Pelhamu
1973 The Iceman Cometh
1972 Family Rico, The (TV film)
1960 The Iceman Cometh (TV film)
1950 Cry Murder
1949 Křížem krážem
Sorrowful Jones
1948 Obnažené město
Up in Central Park
Vládní prohlášení
1942 Native Land

TV seriály

1979 The Ropers (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
Lotsa Luck (TV seriál)
New Treasure Hunt, The (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1958 Adventures of the Sea Hawk (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
1956 Stanley (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 Stage Door, The (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky