foto

Daniel Krige

  • nar. 16.7.1970 (49 let)
    Kapské Město, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Redd Inc.
2007 West
2003 Policy, The
1997 Still Twisted
1996 Happily Ever After
1994 Fuckwit

TV seriály

2016 The Agent (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)

Dokumentární

1994 Our Feral Friends

Herecká filmografie

Filmy

2016 Riceballs
2013 Backyard Ashes
2012 Redd Inc.
2010 Connection
Not Even a Mouse
2008 Cactus
2007 West
2003 Martha's New Coat
Policy, The
1996 Happily Ever After
1994 Fuckwit
1992 Road to Alice

TV seriály

2016 The Agent (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)
Trable s dospíváním (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1996 Mrazivé příběhy (TV seriál)

Dokumentární

1994 Our Feral Friends

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 West
1993 The Door (studentský film)

TV seriály

2016 The Agent (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 The Agent (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky