foto

Shell Danielson

  • nar. 25.9.1962 (57 let)
    Upland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Rusty
1997 Exception to the Rule
Strážci vesmíru
1995 Power Rangers: Film

TV seriály

1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
1995 Masked Rider (TV seriál)
1994 Sladké údolí (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1997 Casper - První kouzlo (TV film)
1995 Zemřít pro někoho
1994 Se zavázanýma očima (TV film)

TV seriály

1997 Port Charles (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky