foto

Danielle Baker

  • nar. 21.3.1962 (57 let)
    Duluth, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2004 Opičí agent
1997 Strážci vesmíru
1991 Záhadný ostrov

TV seriály

2002 Power Rangers Wild Force (TV seriál)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1999 Power Rangers Lost Galaxy (TV seriál)
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky