foto

Nadiv Molcho

  • nar. 1990
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 7 životů
2015 Dračí srdce 3: Čarodějova kletba
History of Now
2013 Sraia
2006 Klimt
2001 Vzpoura (TV film)

TV seriály

2015 Altes Geld (TV seriál)
2013 L'Chaim L.A. (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 History of Now

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 History of Now

Producentská filmografie

Filmy

2015 History of Now

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky