foto

Rubén Morales

  • nar. Villahermosa, Tabasco, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Asalto bancario
Chorrito de sangre, Un
1996 Violencia urbana
1995 Buscando salida
1992 Comando terrorista
1991 Gelukzalig lijden van Derek Beaujon, Het
1990 La secta de la muerte
Víctimas de un asesino

TV seriály

2017 Fanynka (TV seriál)
Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (TV seriál)
2015 Páni ráje (TV seriál)
¿Quién es quién? (TV seriál)
2014 Tierra de Reyes (TV seriál)
2013 Pasión Prohibida (TV seriál)
2011 Mi Corazón Insiste... en Lola Volcán (TV seriál)
2010 Eliso, vrať se! (TV seriál)
Teresa (TV seriál)
2006 Heridas de amor (TV seriál)
2005 Esposa virgen, La (TV seriál)
La Madrastra (TV seriál)
2004 Rebelde (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
2002 Las Vías del Amor (TV seriál)
Mezi láskou a nenávistí (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
1999 Labyrinty vášně (TV seriál)
Tres mujeres (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
Skrytá vášeň (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
La culpa (TV seriál)
1994 Caminos cruzados (TV seriál)
1990 Mi pequeña Soledad (TV seriál)
1984 Bola de cristal, La (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1971 Ficciones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky