foto

John Unicomb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Save the Lady
1969 Skippy a zlatý poklad
1968 The Battlers (TV film)
1964 I Have Been Here Before (TV film)
1949 Sons of Matthew

TV seriály

1970 Long Arm, The (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
The Purple Jacaranda (TV seriál)
1963 The Hungry Ones (TV seriál)
1961 The Outcasts (TV seriál)
1957 Hour of Mystery (TV seriál)
O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Whack-O! (TV seriál)

Dokumentární

2009 Výprava, která otřásla světem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky