foto

Vladimír Turner

  • nar. 26.3.1986 (34 let)

Biografie

Vladimír Turner (1986) vystudoval audiovizuální studia na pražské FAMU. Absolvoval roční stáž na Universidad del Cine v Buenos Aires a v roce 2009/2010 roční stáž v ateliéru Intermediální konfrontace na VŠUP. S jeho tvorbou se lze setkat na individuálních i skupinových výstavách a jeho krátké filmy a videa se pravidelně umisťují na předních místech soutěží.

Zdroj: Fresh Film Fest

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Za uhelnou oponou
2010 Flow (studentský film)

Dokumentární

2020 Český žurnál (TV seriál)
Češi jsou výborní houbaři (S06E04)
2019 Až budu velká, chci být naživu
2017 CzechTek
Epidemie svobody
2016 Funeral
2014 Comments on Megapolis
Neskloň se! (TV film)
2013 White-Black Film
2010 Manuál na výrobu teroristy
2009 UFF (studentský film)
2005 Brát, muchlat, mačkat (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Flow (studentský film)

Dokumentární

2014 Comments on Megapolis
2013 White-Black Film
2010 Manuál na výrobu teroristy
2009 UFF (studentský film)
2005 Brát, muchlat, mačkat (studentský film)

TV pořady

1999 Nedej se! (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Za uhelnou oponou
2010 Flow (studentský film)
2006 Solaris (studentský film)

Dokumentární

2020 Vesmírná loď bláznů
2019 Až budu velká, chci být naživu
Dead Man
2016 Funeral
2014 Comments on Megapolis
2013 White-Black Film
2009 UFF (studentský film)
2008 O mediální realitě
2005 Brát, muchlat, mačkat (studentský film)

TV pořady

1999 Nedej se! (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Za uhelnou oponou

Dokumentární

2014 Comments on Megapolis

Herecká filmografie

Filmy

2007 Nevim coby

Střihačská filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Funeral

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky