foto

Carla Perez

  • nar. 11.8.1970 (49 let)
    Manila, Filipíny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Power/Rangers
1997 Strážci vesmíru

TV seriály

2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál) - a.z.
1998 Power Rangers In Space (TV seriál)
1997 Power Rangers Turbo (TV seriál)
1996 Power Rangers Zeo (TV seriál)
1994 V.R. Troopers (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky